- - -

Boktips 2024

Tips på bra böcker att läsa

Här samlar vi boktips med bra böcker att läsa i alla kategorier. Böckerna är utvalda bland bästsäljare just nu. Vi samlar böcker från de största bokhandlarna på nätet samt våra egna boktips.

Boktips 2024 – Tips på bra böcker att läsa

Ibland kan det vara svårt att hitta nya bra böcker att läsa. Därför har vi tagit fram bra boktips som vi själva läst, men främst böcker som sålt bra och som fått bra recensioner. Med dessa parametrar hoppas vi att du hittar en ny favoritbok bland våra boktips.

Ibland kan det vara skönt att byta ut tv-seriemaratonet mot en bra bok, e-bok eller ljudbok. Ingen tv-serie i världen kan mäta sig med de äventyr som ryms i böckernas underbara värld. Kasta dig in i en spännande mordgåta eller läs en fängslande biografi.

Bland våra boktips hittar du alla typer av böcker, ljudböcker och e-böcker. Allt ifrån skönlitteratur, deckare, självbiografier, barnböcker till de bästa kokböckerna. Hitta boktips från kända svenska författare, bland annat Camilla Läckberg, Jan Guillou, Martina Haag eller Leif GW Persson som är hela Sveriges favoritkriminolog. Han skriver som många andra inte bara lysande kriminalromaner utan skriver även intressanta självbiografier.

Boktopplistan listar och samlar mängder av boktips 2024 ur olika genrer, på ett och samma ställe. Via sajten kan du även utforska mellan olika genrers topplistor och på så sätt även få tips på bra böcker baserat på vilka böcker som säljer bäst just nu.

Bra böcker till bäst pris

Bland våra egna boktips kan du klicka på respektive bok för att se var du kan köpa boken till bästa pris hos exempelvis Bokus, Adlibris eller CDON. Om du är mest intresserad av ljudböcker kan det vara värt att känna till att alla ljudboksappar erbjuder en testperiod på minst 14 dagar gratis.

Är du en riktig bokmal som läser hela böcker lika snabbt som undertexterna i en film? Då kanske du vill hjälpa oss genom att skriva en recension av böckerna som du läst. På så sätt hjälper du andra boktörstiga besökare att välja rätt bok.

Boktips 2020 - tips på bra böcker att läsa

Ljudbok & E-bok

Lyssna eller läs boken som ljudbok eller e-bok.

Testa gratis

Köp boken

Köp boken i fysisk form och läs den när du vill.

Köp boken