- - -

Pockettoppen

Topplista Pocketböcker

Pockettoppen samlar de bäst sålda pocketböckerna just nu.

Pockettoppen – Populära pocketböcker just nu

Ovanför visas pockettoppen för flera av Sveriges bokhandlare på nätet. Topplistan baseras på senaste tidens försäljning av pocketböcker. Vissa listar de bäst sålda pocketböckerna veckovis, andra bäst sålda just nu, ofta försäljning från föregående dag. Fördelen med pocketböcker är att de är billigare att tillverka, vilket gör att pocketböcker ofta görs i större upplagor.

Pocketböcker är populära i Sverige. Kanske mycket tack vare att de är lätta att hålla med sina mjuka pärmar, vilket också gör dem smidiga att ha med på resan. Både skönlitteratur och facklitteratur släpps som pocketböcker. Vanligtvis lanseras populära böcker i en inbunden upplaga först för att senare lanseras som pocket. Vissa böcker släppts enbart som pocket, ofta deckare, lågprisutgåvor och en helt egen genre som kallas för kiosklitteratur.

Pocketböcker är oftast i A5-format, men finns även i större varianter och kallas då istället storpocket, eller paperback. På pockettoppen listas alla typer av pocketböcker. Böckerna i topplistan hämtas automatiskt från dem olika nätbutikerna. Hoppas vi kan hjälpa dig att hitta din nya favoritpocket!

pockettoppen

Pockettoppen Adlibris

Adlibris är en av de största e-handelsbutiker i Sverige inom böcker. På pockettoppen hos Adlibris ser du vilka pocketböcker som säljer bäst just nu. Hitta ditt nya pockettips i topplistan ovanför.

Handla Pocketböcker hos Adlibris

Pockettoppen Bokus

Pockettoppen Bokus

Bokus är tillsammans med Adlibris en av de största inom bokhandel på nätet. På pockettoppen hos Bokus listas de pocketböcker inom skönlitteratur som sålde bäst föregående vecka.

Handla Pocketböcker hos Bokus

Pockettoppen CDON

Pockettoppen CDON

CDON säljer så mycket mer än böcker. Förutom böcker säljer de även film, musik, TV-spel/datorspel och hemelektronik. De startade redan 1999 med att sälja skivor på nätet. På topplistan för pocketböcker hos CDON listas pocketböcker inom flera olika kategorier, allt från deckare och skönlitteratur till facklitteratur.

Handla Pocketböcker hos CDON

Pockettoppen Plusbok

Pockettoppen Plusbok

Plusbok är en bokhandel för dig som fullkomligt älskar böcker. Köper du mycket böcker är Plusbok bokhandeln på nätet för dig. Som Plusmedlem får du tillgång till nästan 40 000 böcker till billigare priser. På topplistan för pocketböcker hos Plusbok uppdateras topplistan för pocketböcker hela tiden med de senaste och bäst säljande pocketböcker.

Handla Pocketböcker hos Plusbok