- - -

Pockettoppen

Topplista Pocketböcker

Pockettoppen samlar de bäst sålda pocketböckerna just nu.

Pockettoppen – Populära pocketböcker just nu

Ovanför visas pockettoppen för flera av Sveriges bokhandlare på nätet. Pockettoppen baseras på senaste tidens försäljning av pocketböcker. Vissa listar de bäst sålda pocketböckerna veckovis, andra bäst sålda just nu, ofta försäljning från föregående dag. Fördelen med pocketböcker är att de är billigare att tillverka, vilket gör att pocketböcker ofta görs i större upplagor.

Pocketböcker är populära i Sverige. Kanske mycket tack vare att de är lätta att hålla med sina mjuka pärmar, vilket också gör dem smidiga att ha med på resan. Både skönlitteratur och facklitteratur släpps som pocketböcker. Men vanligtvis lanseras populära böcker i en inbunden ”hårdpärmsformat” först för att senare lanseras som pocket. Vissa böcker släppts enbart som pocket, ofta deckare, lågprisutgåvor och en helt egen genre som kallas för kiosklitteratur.

Pocketböcker är oftast i A5-format, men finns även i större varianter och kallas då istället storpocket, eller paperback. 

Du känner väl till det engelska ordspråket don’t judge a book by its cover. Pocketboken må ha mjuka pärmar men bokens sidor är lika vassa som vilken bok som helst. Pocketboken är ett populärt alternativ till den vanliga boken. Pockettoppen listar de bästa pocketböckerna 2021. Våra listor levereras direkt av några av Sveriges största bokhandlare. Det gör att listorna snabbt uppdateras med de senaste titlarna. Våra listverktyg hjälper dig att snabbt välja ut en pocket som passar dig. Kanske är du på jakt efter en spännande deckare, självbiografi eller skönlitteratur till tågresan eller lättläst litteratur till sommarsemestern. Hos Boktopplistan hittar du rätt bok för varje tillfälle.

Hoppas vi kan hjälpa dig att hitta din nya favoritpocket!

Pockettoppen

Återförsäljare av Pocket

pockettoppen

Pocketböcker hos Adlibris

Adlibris är en av de största e-handelsbutiker i Sverige inom böcker och deras e-butik besöks av flera tusen bokintresserade varje månad. På pockettoppen hos Adlibris ser du vilka pocketböcker som säljer bäst just nu. Hitta ditt nya pockettips i topplistan ovanför.

Handla Pocketböcker hos Adlibris

Pockettoppen Bokus

Pockettoppen Bokus

Bokus har lagerlokaler fyllda med böcker och pocketböcker, från golv till tak. Pockettoppen listar de bästa pocketböckerna 2021 hos Bokus.
Bokus är tillsammans med Adlibris en av de största inom bokhandel på nätet. På pockettoppen hos Bokus listas de pocketböcker inom skönlitteratur som sålde bäst föregående vecka.

Handla Pocketböcker hos Bokus

Pockettoppen CDON

Pocket hos CDON

CDON säljer så mycket mer än böcker. Förutom böcker säljer de även film, musik, TV-spel/datorspel och hemelektronik. De startade redan 1999 med att sälja skivor på nätet. På topplistan för pocketböcker hos CDON listas pocketböcker inom flera olika kategorier, allt från deckare och skönlitteratur till facklitteratur.

Handla Pocketböcker hos CDON

 

Ljudbok & E-bok

Lyssna eller läs boken som ljudbok eller e-bok.

Testa gratis

Köp boken

Köp boken i fysisk form och läs den när du vill.

Köp boken