- - -

Studentlitteratur

Kurslitteratur online

Studentlitteratur

Studentlitteratur är det viktigaste man har som student. Utan studentlitteraturen skulle inte utbildningen vara mycket att ha. Men samtidigt är det en stor utgift som man helst vill få ner kostnaden så mycket som möjligt på.

Som tur är finns det flera olika alternativ att välja bland när man ska köpa studentlitteratur. Det billigaste (läs gratis) är att låna böcker via biblioteket. Men tyvärr är populäraste böckerna oftast redan utlånade och många böcker vill man istället köpa. Dels för att man slipper tänka på att lämna tillbaka boken eller att man ska ha en bok under en lång period, kanske hela sin studietid.

Köp studentlitteratur online – Bli studentkund

Som student har man som tur är fördelen att man har tillgång till mycket rabatter. Genom de flesta bokförsäljare på nätet finns studentklubbar där man kan bli medlem och få mer rabatt och erbjudanden. Här nedan listar vi de populäraste aktörerna som säljer studentlitteratur som erbjuder unika erbjudanden till studenter.

Campusbokhandeln

– Ny och begagnad kurslitteratur
– Billigaste kurslitteraturen
– Köp och sälj kurslitteratur

› Campusbokhandeln

Studentlitteratur Adlibris
– 5% rabatt på första köpet
– 100 kr i presentkort när du handlar för över 1000 kr
– Tävlingar med fina priser

› Adlibris Student

Kurslitteratur Bokus
– Billig studentlitteratur inom olika ämnen
– Samarbetar med både Mecenat, Studentkortet och ICA Student som ger minst 5% studentrabatt
– Unika specialerbjudanden

› Bokus Student

Studielitteratur CDON
– Gratis frakt
– Alltid studentrabatt med Mecenat
– Samarbetar med både Mecenat och Studentkortet som ger minst 5% studentrabatt

› CDON Student

kurslitteratur

Begagnad kurslitteratur

Utbildningen du läser har oftast lästs av tidigare studenter som vid utbildningens slut vill göra sig av med sin kurslitteratur. Att köpa begagnade kurslitteratur är en vinst både för plånboken och för miljön. Du kan dessutom sälja vidare böckerna när du själv läst klart din kurs, vilket gör att man får tillbaka en stor del av utgiften. Här nedan listar vi sajter på nätet där du kan köpa och sälja din kurslitteratur.

Bokbörsen

Bokbörsen är den största svenska annonsmarknaden för böcker online. På Bokbörsen kan du köpa och sälja böcker från privatpersoner och företag utan mellanhänder.

› Till Bokbörsen

Bokus

Bokus erbjuder dig som student en marknadsplats för begagnad kurslitteratur där du gratis kan lägga upp annonser och söka efter kursböcker du behöver. All kontakt och betalning sker därefter mellan er, utan inblandning av Bokus.

› Till Bokus

Populär Studentlitteratur

Vi på Boktopplistan älskar de populäraste böckerna som vi presenterar i olika topplistor. När det gäller studentlitteratur kan man inte välja och vraka precis som man vill. Men för skoj skull kan du här nedan se de bäst sålda böckerna inom just studentlitteratur just. Lycka till med dina studier!

Ljudbok & E-bok

Lyssna eller läs boken som ljudbok eller e-bok.

Testa gratis

Köp boken

Köp boken i fysisk form och läs den när du vill.

Köp boken