- - -

En enkel till Indien

199 kr

Buy Now

Artikelnr: 8329001772469226

Beskrivning

Finalist i Årets Feelgood 2022!

Modejournalisten Ella Franks största dröm blir verklighet när hon blir erbjuden jobbet som chefredaktör för den skandinaviska utgåvan av världens största modemagasin. Men mitt i drömmen inser Ella att hon borde varit försiktigare med vad hon önskat sig. Löftet om en ny och lycklig tillvaro med inflytande, pengar och lyxiga champagnemingel visar sig snart ha varit för bra för att vara sant. Och en olycka kommer sällan ensam. När Ellas liv rasar samman vet hon inte längre vad hon ska ta sig till.

Utmattad och besviken bokar hon en enkel biljett till Indien och checkar in på ett ashram. Där möter hon meditationsläraren Amit som öppnar hennes ögon på fler sätt än hon trodde var möjligt.

En enkel till Indien är en roman om att nå en återvändsgränd och lära sig hitta nya vägar framåt. Om livsförändrande insikter och den magi som kan uppstå först när man saktar ner och skapar rum för den.

CASSANDRA BRUNSTEDT är född 1987 och har arbetat som redaktör, redaktionschef och VD på magasin som ELLE DecorationELLE mat ochvin och Metro Mode. Idag driver hon magasinet Mothr, föreläser och skriver böcker. Under en längre vistelse i Indien utbildade hon sig till yogalärare och har även vidareutbildat sig till holistisk coach. En enkel till Indien är hennes debutroman.

”En glittrande läsupplevelse! Cassandra Brunstedt är Sveriges svar på Jojo Moyes.” Félice Jankell

”Vinnande, varm och tankeväckande.” BTJ

Ljudbok & E-bok

Lyssna eller läs boken som ljudbok eller e-bok.

Testa gratis

Köp boken

Köp boken i fysisk form och läs den när du vill.

Köp boken