- - -

Bästa kokböckerna

Kokböcker

Populäraste böckerna om mat och gastronomi samt kokböcker just nu. Hitta din nya favorit. Smaklig spis!

Låt dig inspireras av alla nya kokböcker som finns på marknaden

Sverige är fullt av hemmakockar. En bidragande orsak till kokbokens popularitet kan säkert tillskrivas alla matlagningsprogram i Tv som Sveriges Mästerkock och Kockarnas Kamp. Sveriges Mästerkock har ett unikt pris där vinnaren får ett eget kokbokskontrakt.

Vinnarnas böcker brukar oftast segla upp på topplistor över kokböcker. I takt med att tävlingen ökat i popularitet har även många andraplatspristagare getts möjlighet att lansera sina böcker. Man måste dock inte vara en passionerad hemmakock för att ha glädje av bra kokböcker. Genom att köpa nya kokböcker kan du inspireras att laga rätter som du inte visste fanns. Det gör att du blir mer bevandrad i köket och som ett resultat vågar du ta ut svängarna när du lagar mat.

De senaste decennierna har Sverige kraftigt influerats av matkulturer och viktminskningsprogram. Det betyder att det finns en kokbok för alla smaker och tillfällen. Du kanske är vegetarian? Inga problem, du kan lätt klicka hem en bra vegetarisk kokbok eller en asiatiskt influerad kokbok. Det är endast fantasin som sätter gränserna.

Kokböcker

Bästa kokböckerna just nu

Boktopplistan hjälper dig att välja rätt kokböcker för rätt tillfälle. Genom att använda våra topplistor får du snabbt en överblick över vilka kokböcker som passar till vilket tillfälle.

När du klickar på kokboken som du är intresserad av, slussas du vidare till den återförsäljare som erbjuder kokboken och kan köpa den direkt. Exempelvis Bokus, Adlibris eller CDON.

Kokböcker finns även som ljudböcker eller e-böcker, vilket gör att du kan lyssna på recepten eller läsa dom direkt i din surfplatta. Alla ljudboktjänster använder en gratis testperiod på minst 14 dagar.

Ljudbok & E-bok

Lyssna eller läs boken som ljudbok eller e-bok.

Testa gratis

Köp boken

Köp boken i fysisk form och läs den när du vill.

Köp boken