- - -

Bra självbiografier

Bästa självbiografierna just nu

Topplistan just nu av populära självbiografier och memoarer.

Läs självbiografier och lär känna personer på djupet

Att läsa självbiografier är ett utmärkt sätt att lära känna andra personer på. Genom att ta del av någons personliga berättelser lär vi känna människor på ett djupare plan än vad som annars skulle vara möjligt. Det kan också hjälpa att sprida nytt ljus över författaren.

Oftast ser man upphovsmakaren i ett nytt ljus efter att man läst en självbiografi. Detta då memoarer ger utrymme för djupare reflektion och eftertanke. Författaren ges tid att lyfta fram flera olika händelser och upplevelser som format författaren till den han eller hon är.

Varje år släpper bokförlagen flera självbiografier och det kan vara svårt att hålla koll på alla boksläpp. Det är ju inte alla av de bästa självbiografierna som blir uppmärksammade i media.

Boktopplistan är en ny tjänst som hjälper dig att hålla koll på bra självbiografier via våra topplistor. Genom att använda de olika topplistorna kan du hitta flera olika författare och flera andra kriterier.

Topplistorna uppdateras kontinuerligt vilket innebär att det alltid finns en ny självbiografi att upptäcka. Boktopplistan hjälper dig dessutom att lista olika återförsäljare som exempelvis Bokus, Adlibris och CDON. Genom att klicka på den självbiografi som intresserar dig slussas du vidare till vald återförsäljare och kan köpa den valda självbiografin direkt. På så sätt sparar du även tid då du slipper leta runt på flera olika webbsidor efter bra självbiografier.

Självbiografier

Biografier som ljudbok

Många självbiografier släpps även som ljudböcker. Ofta uppläst av personerna bakom böcker böckerna vilket gör att man får ännu mer känsla av berättelserna. Många ljudboksappar erbjuder en gratis testperiod, vilket gör att du kan provlyssna på självbiografier du är intresserad av. Exempel på ljudboksappar är Nextory, Storytel och Bookbeat.

Ljudbok & E-bok

Lyssna eller läs boken som ljudbok eller e-bok.

Testa gratis

Köp boken

Köp boken i fysisk form och läs den när du vill.

Köp boken