- - -

Topplista deckare

Bästa deckarna just nu

För dig som vill gräva ner dig i spännande historier passar en deckare perfekt. Här listar vi dem mest sålda deckarna just nu.

Deckare – Sveriges kanske mest populära bokgenre

Topplista deckare: Vi svenskar älskar deckare. Faktum är att deckare och kriminalromaner har seglat upp på favoritlistan över bäst säljande böcker i Sverige. Det märks också i Tv-tablån, där det var och varannan dag bjuds på ett nytt morddrama eller en spännande intrig. Kanske beror deckarens popularitet på att människan är äventyrssökande av naturen. Kanske kan det även kopplas till att verkligheten i allt större utsträckning börjar likna en deckare.

Det finns knappast någon bokälskare som inte känner till mästerdetektiven Sherlock Holmes och hans trogne vän Doktor Watson. Holmes fall, Baskervilles hund (The Hound of the Baskervilles), anses av många vara alla tiders bästa deckare.

Om du gillar svenska deckare kan du med fördel rikta blickarna mot författare som Leif GW Persson, Jan Guillou och Camilla Läckberg. Den senare publicerar minst en bästsäljare om året.

Topplista deckare

Topplista deckare

Boktopplistan hjälper dig att hitta bästa deckaren genom vår topplista för deckare som listar bäst sålda böckerna inom genren just nu. Genom kolla på våra topplistor kan du snabbt och enkelt hitta populära deckare.

När du exempelvis har hittat nya deckare som du gillar kan du klicka på boken. Genom att klicka på boktiteln slussas du vidare till den valda återförsäljaren och kan köpa deckaren direkt hos bland annat Bokus och Adlibris.

Ljudbok & E-bok

Lyssna eller läs boken som ljudbok eller e-bok.

Testa gratis

Köp boken

Köp boken i fysisk form och läs den när du vill.

Köp boken