- - -

Ljudböcker topplista

Bästa ljudböckerna

Bookbeat ljudböcker
Prova gratis i 45 dagar
Ord. pris: 99 kr / mån
Ingen bindningstid
Nextory ljudböcker
Prova gratis i 14 dagar
Ord. pris: 139 kr / mån
Ingen bindningstid
Bokus Play ljudböcker
Prova gratis i 45 dagar
Ord. pris: 79 kr / mån
Ingen bindningstid
Storytel ljudböcker
49 kr i 1 månad
Ord. pris: 99 kr / mån
Ingen bindningstid

Topplista Ljudböcker

Ljudböcker topplista. Vi har samlat de bästa ljudböckerna just nu. Se vad andra lyssnar på just nu.

Ljudböcker

Ljudböcker är ett enklare sett att ta del av litteratur. Ett smidigare alternativ eftersom man kan lyssna när man samtidigt gör annat. Perfekt för exempelvis bilresan, städningen eller på jobbet. Ljudböcker är egentligen inget nytt, det har funnits länge, först som kassettband, sedan som CD och MP3-filer. Men idag finns det flertalet ljudboksappar för iPhone och Android där man betalar en månadskostnad för att ta del av mängder av ljudböcker. De största aktörerna inom ljudböcker i Sverige är i dag Nextory, Bookbeat, Bokus Play och Storytel. Alla dessa tjänster erbjuder tusentals boktitlar som prenumeration för en stående månadskostnad, precis som ett mobilabonnemang eller elavtal. Alla tjänster erbjuder vanligtvis en 14 dagars gratis testperiod där du som kund inte är bunden till att fortsätta abonnemanget efter testperiodens slut. På så sätt kan man testa vilken ljudbokstjänst man gillar bäst, helt gratis. 

Ljudböcker topplista – Bästa ljudböckerna på nätet

Vi på Boktopplistan listar dem bästa ljudböckerna just nu i realtid från de största ljudbokstjänsterna och bokhandlarna. På så sätt kan du hitta din favoritbok baserat på vad andra lyssnar på just nu. Topplistan baseras på senaste tidens lyssning av ljudböcker. Vissa listar de mest lyssnade ljudböckerna veckovis, andra mest lyssnade just nu, men oftast mest lyssnade från föregående dag. Bland våra topplistor kommer ofta de senaste nyheterna. Genom att använda vår tjänst går du aldrig miste om ett boksläpp igen.

Ljudböcker topplista

Prova ljudböcker – låt någon annan läsa åt dig

En ljudbok är rent tekniskt en bok som är inläst på ljudfil eller CD-skiva. Ibland läser författaren upp boken, men oftast anlitar bokförlaget en skådespelare eller någon annan känd person för att sköta uppläsningen. Ljudböcker säljs där böcker säljs eller erbjuds hos olika ljudbokstjänster.

På senare år har ljudböcker ökat i popularitet och idag finns det flera företag som säljer eller streamar ljudböcker, bland annat Nextory där du både kan lyssna och läsa e-böcker till en fast månadskostnad.

När du testat ljudböcker kan du teckna ett månadsabonnemang för en mindre kostnad. Oftast kan du säga upp abonnemanget direkt, utan bindningstid, om du inte skulle vara nöjd.

En ljudbok utgör ett perfekt resesällskap eller fungerar som ett skönt tidsfördriv. De moderna apparna gör att du kan skapa en hel värld av ljudböcker och du kan hoppa fram och tillbaka mellan olika titlar med ett knapptryck.

Hos Boktopplistan listar vi dom bästa ljudboktjänsterna. Se pris och erbjudanden högst upp på denna sidan.

Boktopplistan hjälper dig att välja rätt ljudbok för varje tillfälle.

Ljudbok & E-bok

Lyssna eller läs boken som ljudbok eller e-bok.

Testa gratis

Köp boken

Köp boken i fysisk form och läs den när du vill.

Köp boken