- - -
Syndabocken som ljudbok och bok

Syndabocken

av Sofie Sarenbrant

Väntan är över. Efter två år återvänder kriminalinspektör Emma Sköld!

En inbrottsvåg drar genom Bromma och tjuvarnas metoder blir allt värre. När ett mord på en tonårspojke skakar idyllen kopplas Emma Sköld in på fallet. Allt pekar på ett villainbrott som har gått snett.

Misstankarna riktas mot familjens städerska som hittade offret. På forumet Brommavännerna sprids hatiska fördomar om henne och utländska gästarbetare. Men när fler personer hittas döda tar Emma saken i egna händer, och försätter därmed sig själv och andra i livsfara.

Syndabocken är den fristående sjätte delen i den omtyckta serien om kriminalinspektör Emma Sköld. Det är en fängslande samtidsdeckare om lögner, hämnd och dysfunktionella familjer. Hur väl känner du egentligen ditt barn?

* Ljudbokstjänsterna erbjuder nya kunder en gratis testperiod.

Recensioner Syndabocken

 • Spänning
  BDn, 2 juni 2023

  Har aldrig läst böcker som trollbundit mig så att det är svårt att slita sig från den spänning som är.

 • Bra uppbyggd
  Monica Stenfall, 1 april 2019

  Jag har läst alla Sofies böcker och tycker att de bara blir bättre och bättre.
  Jag ser redan fram emot nästa.

 • PK och därmed sååå tråkig!
  Elisabeth , 7 mars 2019

  Boken är så ängsligt politiskt- och genuskorrekt så det blir löjligt. Vad har hänt med författaren? Det går knappt en sida utan att du får dig en tillrättavisande pekpinne. Det blir verkligen jättetråkigt!

 • Det bästa
  Ingalill Norrblom, 31 januari 2019

  Sofia alltid läsvärd men denna var något utöver det vanliga. Spänningen byggdes hela tiden upp. Svårt att sluta läsa....man längtade

 • Lättläst läsning för hängmattan
  Kaffeläsaren, 18 juni 2018

  Bromma drabbas av en inbrottsvåg och tjuvarnas metoder blir allt värre. När ett mord på en tonårspojke skakar sommaridyllen kopplas Emma Sköld in på fallet. Det pekar på ett villainbrott som gått snett.
  🐴
  Syndabocken är den sjätte delen i serien om kriminalinspektör Emma Sköld. Jag har läst alla böcker innan i serien och gillar dem, Emma Sköld är en trevlig bekantskap att återse. Författaren skriver på ett sätt som gör det lätt att komma in i boken, sen driver det hela tiden f... Läs hela recensionen

 • Syndabocken måste bara läsas
  Åse Mohlin, 7 juni 2018

  Fantastisk bok och lästes i ett sträck, kunde inte sluta när man väl börjat!! Alla mina förväntningar infriades med råge!!

 • Ljudbok & E-bok

  Lyssna eller läs boken som ljudbok eller e-bok.

  Testa gratis

  Köp boken

  Köp boken i fysisk form och läs den när du vill.

  Köp boken