- - -
Portionen under tian

Portionen under tian

Hanna Olvenmark

Hanna Olvenmark är dietist och hängiven snåljåp, och hon har en mission: att slå hål på myten om att hälsosam mat bara är till för dem som har tid, ork och framför allt pengar. I tre år har hon drivit den omåttligt populära bloggen Portionen under tian där hon visar på fördelarna med att leva snålt både för plånboken, miljön och kroppen.

I kokboken Portionen under tian bjuder hon på över 50 vegetariska recept där varje portion kostar max 10 kronor. Det blir även 300-kronorsveckor med tillhörande inköpslistor och recept, samt allmänna stay cheap-tips för både storhandlingen, jobblunchen och utemiddagen. Om en med ute menar ute i naturen.

Publiceringsdatum ISBN Antal sidor
2018-12-04 9789177750567 154

Recensioner Portionen under tian

 • En riktigt bra bok!
  Marika Zetterström, 31 januari 2022

  Jättebra planering av inköp och att hålla hushållsekonomin nere! Goda och enkla recept. Rekomenderar den starkt. Present till släkt och vänner!

 • Mycket bra bok
  Désirée König, 6 januari 2022

  Portionen under tian är en superbra och inspirerande bok med många bra tips som gör den dagliga matlagningen lätt och trivsam.

 • Inspirerande och enkelt.
  Ulrica (Malmö), 6 oktober 2021

  Nu äntligen hittar jag goda, enkla recept som hela familjen gillar. Vi vill kunna laga mer vegetariskt och har velat det länge men inte hittat inspiration. Köpt så många kokböcker för veg-mat men ingen har varit bra. Tills nu! Kan varmt rekommenderas till alla som vill lära sig laga mer vegetariskt.

 • Mumsiga recept
  Sandra, 7 juni 2021

  Många mumsiga recept!
  Blev dock lite besviken då jag redan innan hade bok nr 2 och den var tydligare uppbyggd. Men bra iallafall! Så...

  - rörig, man måste bläddra och komma ihåg vilken sida som nästa recept fanns på.
  + många goda, klimatsmarta recept!

 • Trevlig bok med fina bilder men för mycket pasta
  Margret Andersson, 25 februari 2021

  Det är ju välkänt att om man är pank så äter man sig mätt på pasta, som dock inte är så nyttigt. Bra att den har mycket grönsaker i recepten, som dock har för många ingredienser för min smak.

 • Billigt men för lite protein
  Biologistudent, 28 januari 2021

  Maten är verkligen billig och god! Men det stämmer inte att den är närigskorrekt så mycket dietist än författaren är: visserligen får man i sig kalorier och vitaminer men proteinhalterna är skadligt låga om man äter de här rätterna till varje måltid varje dag.