- - -
Omgiven av idioter

Omgiven av idioter

av Thomas Erikson

Omgiven av idioter beskriver konkret och underhållande en av världens mest spridda metoder för att sortera olikheterna inom mänsklig kommunikation. Med vetenskapliga grund och genom vardagens möten ger den dig konkreta hjälpmedel att förstå de viktigaste skillnaderna mellan olika kommunikationsstilar. Den visar på en av de vanligaste orsakerna till konflikter i vardagen: dålig kommunikation. Och den ger dig som läsare svaret på frågan: Vad gör jag åt det?

* Ljudbokstjänsterna erbjuder nya kunder en gratis testperiod.

Recensioner Omgiven av idioter

 • Löjligt billigt för väldigt mycket kunskap
  Zoli, 14 maj 2024

  Ger en - enligt mig - god grundkunskap till varför vissa har de grundbeteende som de har, även om personligheter består av fler lager ovanpå dessa grundläggande (känner jag, som inte är psykolog).

  Denna borde vara göras till obligatorisk läsning i gymnasiet för alla. Exemplen är trovärdiga, man tvivlar inte på att det är riktiga fall, och man hittar ganska snabbt folk i sin närhet av de olika färgerna, fler med åldern, så klart.
  Psykologin förklaras lättförståeligt, och det är ku... Läs hela recensionen

 • Intressant
  Johan Henningsson, 25 oktober 2023

  Dom flesta har väl läst den här redan men den är bra och intressant. Man får dock ta den med en nypa salt och inte följa den slaviskt.

 • Nej tack
  Anonym, 9 mars 2023

  Skriven av en självutnämnd guru som har en märkligt uppfattning om mänskligt beteende. Tror att en psykolog eller beteendevetare hade skrattat rakt ut av att läsa denna bok. Alldeles för populistisk och generaliserande. Det mänskliga sinnet och beteendet är alldeles för komplext för att kunna förenkla enligt metoden DISA/DISC som boken bygger på. Inte konstigt att både denna metod och denna bok fått så mycket kritik från psykologer som vet vad dom pratar om. Tror boken blivit såhär pass popul... Läs hela recensionen

 • Ljudbok & E-bok

  Lyssna eller läs boken som ljudbok eller e-bok.

  Testa gratis

  Köp boken

  Köp boken i fysisk form och läs den när du vill.

  Köp boken