- - -
Livet efter dig

Livet efter dig

Jojo Moyes

Livet efter dig är en populär pocket från Jojo Moyes.

En kärlekshistoria som får dig att gråta, skratta och bli arg allt på en gång. Lou Clark och Will Traynor är så olika man kan vara. Lou bor hemma och försörjer sina föräldrar med lönen från kaféet där hon jobbar. Hon har inga ambitioner utanför den lilla stad där hon bott i hela sitt liv. Will var en atletisk A-personlighet, framgångsrik aktiemäklare med toppjobb i London och snygg flickvän. Tills en motorcykelolycka tog ifrån honom alltsammans. När Lou blir arbetslös tar hon jobbet som den totalförlamade Wills sällskapsdam enbart för att hon inte kan hitta något annat, och hon behöver verkligen pengarna.

Will har bestämt sig hans liv är trångt och glädjelöst, och han vet exakt hur han ska få slut på alltihop. Lou bestämmer sig i sin tur för att få Will att ändra sig. Ingen av dem vet att de kommer att förändra varandra för alltid.

Livet efter dig har blivit enormt älskad och populär i England, och valdes till årets bästa bok av läsarna i Richard & Judy Book Club.

Livet efter dig är första delen i en pocketserie som ofta hittas på pockettoppen från författaren Jojo Moyes. Del 2 heter Arvet efter dig och del 3 En andra chans.

Recensioner Livet efter dig

”En kärlekshistoria som får dig att gråta, skratta och bli arg allt på en gång”

– En bokcirkel för alla

”Det är en rörande, smärtsam berättelse om en annorlunda kärlek. Språket är enkelt i kompositionen med en subtil humor, det dystra ämnet till trots. För att ta till en möjligen sliten kliché, så kan detta mycket väl vara århundradets kärlekshistoria.”

– Bibliotekstjänst

”Jag har haft väldigt svårt att lägga ifrån mig boken och känner mig ovanligt engagerad i personerna, så till den milda grad att jag faktiskt tror att jag drömde om Lou och Will i natt. Lite som med One Day när det begav sig.”

– Helena Dahlgren

* Ljudbokstjänsterna erbjuder nya kunder en gratis testperiod.

Publiceringsdatum ISBN Antal sidor
2013-05-15 9789187343032 397

Recensioner Livet efter dig

 • En bok att älska!
  Karin , 9 juli 2022

  Det kommer några böcker varje decennium som etsar sig fast i själen. Detta är definitivt en sådan bok. Varm, mänsklig och oerhört gripande. Läs!

 • Varm, rolig och mycket gripande
  Madelaine Bensing, 15 mars 2022

  En av de bästa böcker jag läst på senare tid. Så fängslande, mänsklig, humoristisk, varm och mycket sorglig. En bok man sent glömmer.

 • Bara läs och fångas av berättelsen!
  Lisbeth Boström (Timrå), 3 april 2020

  Är i slutet på den här första boken och har köpt de två andra också. Den är bara helt underbar! Så många känslor! Bara älskar den och den fångade mitt intresse från första sidan!

 • Fantastisk historia
  bonadea, 23 oktober 2018

  Så mycket känslor denna bok väckte, tårar har runit på mig och efter sista sidan så var det så mycket tankar den hade väckt.
  Läs den!

 • Gripande

  En väldigt gripande och tankvärd roman. Väldigt bra skildrad från hans och hennes perspektiv. Det är en vacker berättelse om hur kärlek kan uppstå, om smärta och lycka. Mycket läsvård!

 • Varm och annorlunda kärlek
  Katarina Sandmark, 26 mars 2018

  Tar upp ämnen som annorlunda kärlek, död och rätten till sin egen död. Föräldrarrelationer till sina vuxna barn Bra att fundera över!!

 • Ljudbok & E-bok

  Lyssna eller läs boken som ljudbok eller e-bok.

  Testa gratis

  Köp boken

  Köp boken i fysisk form och läs den när du vill.

  Köp boken