- - -
Den osannolike mördaren

Den osannolika mördaren – Skandiamannen

Av: Thomas Pettersson

Efter att utredningen av Palmemordet har lagts ner och pekat ut Skandiamannen är boken högaktuell. Boken har seglat upp på topplistorna igen. Passa på att läs den spännande boken om den osannolika mördaren Skandiamannen som pekar ut av både journalisten Thomas Pettersson och Palmegruppen.

Journalisten Thomas Pettersson avslöjade sanningen om “Skandiamannen” Stig Engström i magasinet Filter 2018. Det var också Thomas Pettersson som gav de tips till polisen som ledde fram till chefsåklagare Krister Peterssons presentation av Stig Engström som Olof Palmes mördare i juni 2020.

Engström var på plats när Olof Palme mördades och fanns med i mordutredningen från dag ett men utreddes sedan aldrig som gärningsman. Thomas Pettersson hittade det som alla andra gått bet på: Engströms motiv, och att han hade skjutvana samt tillgång till samma slags vapen som Palme sköts med.

Den osannolika mördaren presenterar Pettersson en rad nya fakta för Palmemordets uppklarande, inklusive hur Stig Engström avfördes från utredningen på helt felaktiga grunder. Intervjuer med Mårten Palme och USA:s främsta expert på politiska mord fogar också viktiga bitar till pusslet.

Resultatet är en sensationell, spännande och skrämmande bok om ett statsministermord som plågat Sverige i 34 år, men nu fått sin lösning.

* Ljudbokstjänsterna erbjuder nya kunder en gratis testperiod.

Skriv recension
* Obligatoriska fält. E-post visas ej bland recensionerna.