- - -
Bränn alla- mina brev - Alex Schulmans nya bok

Bränn alla mina brev – Alex Schulmans nya bok

av Alex Schulman

Tre tidsperspektiv. Två generationer. En hemlighet.

Efter ett uppslitande gräl inser Alex att han bär på en vrede, ett odefinierbart mörker. Besatt av att ta reda på dess ursprung följer han ledtrådar som tar honom tillbaka till sommaren 1932 och vintern 1988, och de ödesdigra händelser som kom att förändra allt.

I BRÄNN ALLA MINA BREV väver Alex Schulman samman tre perspektiv till en berättelse som överskrider både tid och rum. Med hjälp av autentiska brev och dagboksutdrag avtäcker han inte bara århundradets kärlekshistoria, utan även dess tragiska konsekvenser. Det är en gripande och djupt personlig skildring av passion och svartsjuka, och hur ett möte i det förflutna kan skapa svallvågor över årtionden.

* Ljudbokstjänsterna erbjuder nya kunder en gratis testperiod.

Recensioner Bränn alla mina brev – Alex Schulmans nya bok

 • Wow
  Isadora, 27 april 2023

  Helt fantastisk kärleksberättelse. Så detaljerat berättad, inslagen från breven gjorde allt mycket bättre. Man blev helt uppslukad, däremot var de första 80 sidorna lite sega.

 • Fantastisk
  veronicas_bok_bak_liv, 5 november 2022

  Med hjälp av autentiska brev och dagboksanteckningar skriver Alex denna bok - ett triangeldrama om sin mormor Karin och morfar Sven Stolpe och författaren Olof Lagercrantz.

  Jag skulle kunna skriva massa om denna bok men - Wow! Det är en välskriven bok med ett otroligt språk som trollbinder hela denna story. Alex skriver starkt, modigt, ärligt och självutlämnande och det griper tag i mitt hjärta. Boken berör mig, det är sorg, kärlek, svartsjuka, passion, grymt och tragiskt - det blir en stark läsupplevelse, och nu måste jag se filmen.

 • Ljudbok & E-bok

  Lyssna eller läs boken som ljudbok eller e-bok.

  Testa gratis

  Köp boken

  Köp boken i fysisk form och läs den när du vill.

  Köp boken