- - -

Vingar av silver

Av Camilla Läckberg

Camilla Läckbergs nya bok Vingar av silver

Vingar av silver är den efterlängtade uppföljaren till succéromanen En bur av guld. Camilla Läckberg som under många år haft stor framgång med sina uppskattade Fjällbackadeckare bröt ny mark 2019 med en helt ny serie. I Camilla Läckbergs nya roman Vingar av silver får vi återse Faye och läsarna bjuds på ännu ett dramatiskt hämnddrama.

Uppföljaren till succéromanen ”En bur av guld” är här – ett laddat hämnddrama om svek, upprättelse och systerskap. Just när Faye trodde allt var över hotas hennes tillvaro igen. Hon har byggt upp ett liv utomlands, exmaken Jack sitter i fängelse och hennes företag Revenge skördar stora framgångar. Men när Revenge ska lanseras i USA dyker det plötsligt upp ett allvarligt hot mot bolaget och Faye tvingas återvända till Stockholm. Med hjälp av en handplockad grupp kvinnor kämpar hon för att rädda det som är hennes – och för att rädda sig själv och dem hon älskar. Första delen i serien om Faye blev inte bara en av 2019 års största succéer i Sverige utan även en stor framgång internationellt.

Se fler böcker från Camilla Läckberg

* Ljudbokstjänsterna erbjuder nya kunder en gratis testperiod.

Recensioner Vingar av silver

 • Mycket bra
  Inger Eriksson, 28 april 2021

  Som alltid skriver Camilla Läckberg väldigt bra. Spännande från första stund ock kul att följa samma karaktär precis som i tidigare böcker. Ser fram emot nästa bok

 • En kiosk roman
  Kirstin, 30 september 2020

  Jag har alltid tyckt någorlunda om Camilla Läckbergs tidigare böcker.
  Men den nya serien om Faye tycker jag är en riktigt dålig kiosk roman.
  Em bok man läser ut men sedan slänger i papperskorgen.
  Dessa böcker har gjort henne till en sämre författare.

 • Toppen!
  Amelie, 3 september 2020

  Spännande och bra bok. Har aldrig läst något av Läckberg förut. Hamnade i ett läsmode i somras, glad att jag valde denna och "En bur av guld"!

 • Mer mörker, mer kärlek & spännande förvecklingar!
  millimys_books (Veberöd), 20 juni 2020

  Fortsättningen på en "Bur av guld". Vi får följa Faye nät hon brutit sig loss från sin destruktive make. Vi får möta mer mörker, mer kärlek och spännande förvecklingar! Jag är helt såld på denna serie! Inget klyschigt utan svärta blandat med lycka -även om den inte alltid blir långvarig.
  Starka kvinnor som tar sig an hämnd på intelligenta och kreativa vis mot ganska stereotypa karlar! Helt underbar läsning! Väntar med spänning på fortsättningen!

 • Brutal, spännande och en bladvändare!
  my.loved.books, 1 juni 2020

  Andra boken om Faye och Vilken bok sedan! Vi får återigen träffa Faye, hennes dotter Julienne och mamma Ingrid i deras gemensamma hem i Italien. Där bor de efter att ha flytt ifrån allt som hänt runt Fayes exman Jack. Jack är dömd för mordet på deras gemensamma dotter. Faye kämpar dessutom med sitt företag Revenge; det har visat sig att någon genom att köpa aktier försöker ta över företaget; frågan är Varför och framför allt Vem?Samtidigt som många saker tynger Faye träffar hon David; mannen ... Läs hela recensionen

 • Systerskap, hämnd, kärlek och sex!
  Lollos bokhörna, 22 maj 2020

  Vingar av silver är en spännande bok, den är lätt att läsa och har ett bra driv framåt. Handlingen växlar mellan nutid och dåtid och man får i denna bok större inblick i Fayes förflutna och hennes familjehemligheter. Hemska hemligheter som med all säkerhet format henne till den hon är idag.
  Faye skyr inga medel att skydda de hon älskar och i denna bok hotas hennes tillvaro igen. Någon försöker köpa upp hennes företag och Faye måste återigen återvända till Stockholm för att rädda det som ä... Läs hela recensionen