- - -
Under nio nätter

Under nio nätter

Av Denise Rudberg

Nionde boken i den populära serien om förundersökningsledaren Marianne Jidhoff. En varm sommarkväll sitter en man på sin balkong när han plötsligt hör ett konstigt ljud – ett desperat rop, en duns, sedan tystnad. Han ringer 112 men räddningstjänsten kommer aldrig. När han går och lägger sig känns det som att han har inbillat sig hela händelsen. Fem år senare blir Marianne och hennes specialteam kontaktade för att utreda ett gammalt självmord begått av mannen till en känd livsstilsprofil. Samtidigt börjar profilens nuvarande sambo att känna sig hotad. Privat får Torsten det riktigt körigt när hans exfru plötsligt ringer på dörren och behöver tillfälligt tak över huvudet. Marianne hamnar på en stökig middag som resulterar i en ny bekantskap hon helst velat vara utan. Även Augustins liv är ställt på kant och han grubblar intensivt över de stora frågorna.

* Ljudbokstjänsterna erbjuder nya kunder en gratis testperiod.

Recensioner Under nio nätter

 • Besvikelse!
  CAM, 23 juni 2020

  Läst tidigare böcker som varit helt okey. Men den här håller inte måttet alls, dåligt innehåll och ännu sämre slut.

 • Tyvärr urusel
  Anette Melbacke, 15 maj 2020

  Inte värt att varken lägga tid eller pengar på.
  Ingen handling, inget avslut bara fokus på karaktärerna.
  Tyvärr, inget mer Denise Rudberg för mig.

 • Rekommenderar den varmt!
  Lollos bokhörna, 24 november 2019

  En varm sommarkväll sitter en man på sin balkong när han plötsligt hör ett konstigt ljud - ett desperat rop, en duns, sedan tystnad. Han ringer 112 men räddningstjänsten kommer aldrig. När han går och lägger sig känns det som att han har inbillat sig hela händelsen.

  Det här är upptakten till @deniserudberg nya roman om Marianne Jidhoff. Boken är den nionde delen i denna Elegant crime serie!

  Jag tokgillar Marianne Jidhoff. Hon är så skönt egen på något sätt. Hon går sin egen ... Läs hela recensionen

 • Under 9 nätter
  Mickan, 5 november 2019

  Som alla Denise böcker om Jidhoff's gäng är även denna suverän!!
  Man vill inte lägga ifrån säg boken utan vill helst sträckläsa dom, tyvärr skriver Denise inte tillräckligt fort för att nästa bok skall komma ut..... längtar redan efter nr 10!!

 • Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 28 oktober 2019

  Denise Rudberg har gett ut drygt tjugo stycken böcker, och jag har läst dom nästan allihopa. Jag gillar hennes sätt att skriva. Tycker att hennes böcker är lättlästa, lättsmältna, snabblästa, enkla, underhållande, och absolut läsvärda.

  Den här boken är den nionde delen om Marianne Jidhoff och dom andra, i den serie böcker som Denise Rudberg kallar Elegant Crime, som är kriminalromaner som utspelar sig i överklassmiljöerna på Östermalm i Stockholm.

  Jag tycker att boken Unde... Läs hela recensionen