- - -
Jag ser dig

Jag ser dig

av Mari Jungstedt

Lugnet har lagt sig på Lilla Karlsö efter turistsäsongen, men septembervädret är vackert och havet ännu varmt efter den långa, heta sommaren.En grupp studenter tillbringar helgen ensamma på den karga och ensliga ön innan höstterminen tar fart på allvar. Efter en tupplur på stranden vaknar Frida upp på pojkvännens arm och gör en fasansfull upptäckt. Både han och kamraterna är döda. Hon är den enda överlevande. Mordet skakar om hela landet och för varje dag som gärningsmannen går fri ökar oron och paniken sprider sig på högskolan. Är någon ute efter att mörda studenter eller råkade ungdomarna bara vara på fel plats vid fel tillfälle?Kommissarie Knutas tampas med fallet samtidigt som hans eget liv tar en ny oväntad och dramatisk vändning.

* Ljudbokstjänsterna erbjuder nya kunder en gratis testperiod.

Recensioner Jag ser dig

 • Kunde varit spännande men blev plattfall
  Mimmi, 23 augusti 2020

  Storyn kunde ha varit spännande men kändes platt och förutsägbar. Långa beskrivningar av karaktärerna och miljön men när det kom till de mer spännande delarna tyckte jag det kändes som en ungdomsdeckare.
  Klart besviken och kommer inte att läsa Ljungstedt något mer.

 • En av 100
  @bettan_bokprataren (Örebro), 8 april 2020

  Jag har läst alla Maris böcker om Knutas och c:o men nu tycker jag nog att de börjar tappa tempo och blir alldeles för lika de tidigare. Det finns ingen wow faktor eller jösses så spännande, lite slentrian kan jag tycka.
  Ändå misstänker jag att jag tillhör den där skaran som fortsätter att läsa hennes böcker trots detta, det kan ju ske något dramatiskt i nästa. Vem vet? Jag har lyssnat på den här och det funkar alldeles utmärk då den inte kräver att man är på tårna hela tiden.
  Dessvär... Läs hela recensionen

 • Fantastisk
  Kenth Christer Lund, 23 december 2019

  Underbar läsning ser fram mot nästa bok önskar nästa bok signerad vore härligt att spara i bokhyllan att ta fram då vi reser till Gotland till sommaren och besöker alla dessa platser som jag läst om

 • Semesterbok
  Bengt Gunnar Oredsson, 10 september 2019

  Ljungstedts böcker, ett måste varje sommar, då jag är på Gotland. Jag har läst alla där. Prova, så får du ser. Böckerna blir bättre i rätt miljö.

 • SOM EN KOPIA AV ALLA LJUNGSTEDTS TIDIGARE BÖCKER
  Elisabet Höglund, 9 september 2019

  Jag har läst samtliga böcker som Mari Ljungstedt har skrivit. Länge tyckte jag att hon var
  min favoritförfattare.

  Men efter så där tio böcker om Anders Knutas började jag känna att jag hade fått nog.
  Sen skrev hon fem böcker till om Knutas och den sista kändes som den också borde vara
  den sista.

  När Ljungstedt lägger upp en deckare så känner man alldeles för starkt att hon alltid använder exakt samma mall. Hon använder nästan exakt samma ord i sina böcker. Person... Läs hela recensionen

 • Del 15 om kommisarie Knutas - Spännande & läsvärd
  veronicas_bok_bak_liv, 5 augusti 2019

  Detta är del 15 om kommisarie Knutas. Jag har läst alla andra böckerna om Knutas innan och gillat dom starkt. Själv tycker jag att denna inte riktigt når upp till samma nivå, boken får betyg 4 med ett minus framför. Boken är välskriven och har ett driv, lättläst och spännande. Jag har gillat att få följa de olika karaktärerna och deras liv genom böckerna, jag upplever att i denna bok att de fått mindre plats och det saknar jag.

 • Ljudbok & E-bok

  Lyssna eller läs boken som ljudbok eller e-bok.

  Testa gratis

  Köp boken

  Köp boken i fysisk form och läs den när du vill.

  Köp boken