- - -
Food Pharmacy Kokboken

Food Pharmacy – kokboken

av Mia Clase , Lina Nertby Aurell

Som ljudbok / E-bok:

Nextory GRATIS*

En antiinflammatorisk kokbok framtagen i nära samarbete med tarmfloran.

Förra årets succébok Food Pharmacy lärde oss allt om antiinflammatorisk mat, bakterier, hjältar i köket, antioxidanter och vetenskapliga studier (och så var det något om Star Wars också).

Här är kokboken som förenklar din vardag. Här vänder sig Lina och Mia till alla som vill börja jaga näring och äta mat som gör tarmfloran gott och håller inflammationen (och många sjukdomar) borta.

Recepten innehåller mängder med grönsaker, en del nötter och kryddor för smak och antiinflammatorisk boost, tillagade på ett så skonsamt sätt som möjligt för att bevara så mycket näring som möjligt. Rätterna är gluten-, mjölk- och sockerfria och noga provlagade för att smaka riktigt gott.

Här finns måltider för alla tillfällen: snabba vardagsrätter, lyxigare fine dining-rätter och närande smoothies. Vad sägs om recept på den optimala middagssmoothien, idévärldens lasagne och världens godaste brownie?

Det här är ingen diet utan hälsosam mat för alla. Och den bygger på exakt de råd alla experter faktiskt är överens om – ät mycket grönsaker och skippa sockret!

Lina Nertby Aurell och Mia Clase driver den välbesökta och omtyckta hälsobloggen och podden Food Pharmacy. År 2016 utkom den omåttligt populära boken med samma namn.

* Ljudbokstjänsterna erbjuder nya kunder en gratis testperiod.

Recensioner Food Pharmacy – kokboken

 • nej
  Anna Brunnhede, 8 december 2021

  Jag förstår att det är hälsokost och att tanken är att man genom denna kost ska må bättre, det kan jag inte uttala mig om då jag aldrig hann så långt, detta pga att de recept jag provade var inte speciellt goda, gaspachon var tveklöst bland det äckligaste jag ätit.

 • Lite för tramsig...
  V, 6 april 2021

  Jag har provat ett recept som var helt ok.. Dock så var det väldigt tramsiga inslag som gjorde att det snarare kändes som en kokbok för barn

 • Bra bok

  Fantastiskt bra skriven kokbok för en nybliven vegetarian. Användbar vid olika situationer. Har redan testat flera recept. Kan varmt rekommenderas för de som vill alternera sin kost med nyttigare kost.

 • Hälsosammare val
  Camilla Irenmark, 3 april 2019

  Härliga och goda recept för alla tillfällen samt många tips för hur att ta sig ur gamla föreställningar och vanor och göra hälsosammare val. Skriven med en enkelhet och glädje som tilltalar och så inte minst fint paketerad.

 • Rolig bok om kok

  Fortsättningen på första matapoteket
  Recepten otroligt lätta att följa
  Texten till recepten hjälper i vart fall mig att tänka annorlunda

 • Lyckan till hälsosam vardag
  Karin Lilly Laursen, 25 januari 2019

  Recepten i denna bok har Mia och Lina lyft på ett sådant sätt att det är enkelt att anamma i vardagen. Nyttiga tips och trix som underlättar när man ska försöka göra maten så näringsrik som möjligt. Goda och roliga recept! Rekommenderas varmt.

 • Ljudbok & E-bok

  Lyssna eller läs boken som ljudbok eller e-bok.

  Testa gratis

  Köp boken

  Köp boken i fysisk form och läs den när du vill.

  Köp boken