- - -

Ett mörker mitt ibland oss

av Mari Jungstedt

”Ett mörker mitt ibland oss” är den fjortonde delen i Mari Jungstedts succéserie om skakande mordmysterier mitt i den gotländska idyllen. Under kappseglingen Gotland runt blåser det upp till rytande storm och en av de favorittippade båtarna tvingas söka sig mot land. I strandkanten upptäcker besättningen en död man med munkavle och bakbundna händer. Offret identifieras som Tobias Ström som driver en populär krog på Sudret. Vem ville honom så illa? Kommissarie Anders Knutas och kollegan Karin Jacobsson brottas med egna relationsproblem samtidigt som de kastas in i en ny mördarjakt. In i mörkret mitt ibland oss.

* Ljudbokstjänsterna erbjuder nya kunder en gratis testperiod.

Recensioner Ett mörker mitt ibland oss

 • kommentar
  Erik, 17 augusti 2022

  Spännande som vanligt. Alla Mari Jungstedts böcker som jag läst är bra och spännande. Av hennes böcker om Knutas som jag läst är nog Den Farliga Leken min favorit och av dom som inte handlar om Knutas är nog Innan Molnen Kommer min favorit.

 • Nja
  Fox, 10 mars 2021

  Det här var första bok jag läst av denna författare. Bra svenska och lättlast. För övrigt, ...nja... Ska läsa några till i alla fall.

 • Inte dålig, men inte wow
  Rebecka Nyman @_enbokiveckan_ (Mariefred), 30 november 2020

  Jag älskar vanligtvis hennes böcker, men denna är inte en favorit. Den är inte dålig men heller inte wow. Alltså en helt okej bok. Lite för mycket fokus utan att det händer något på relationen mellan Knutas och Karin samtidigt som jag aldrig får känslan av spänning i boken. Det är svårt att förklara för mycket varför historien inte fångar mig utan att avslöja för mycket av handlingen, men de senaste åren känns det som att många historier har haft ungefär samma tema och idéer. Det är självklar... Läs hela recensionen

 • Ser fram emot nästa bok!
  Helena Lundberg (Kristinehamn), 14 september 2019

  Som vanligt mycket spännande att följa Knutas och Karins mördarjakt på Gotland! Läste boken på en eftermiddag och ser fram emot nästa.

 • Helt godkänd
  Gunnar Ivar Hellstrand, 25 augusti 2019

  Inte alldeles lätt att finna en rimlig trovärdighet i historien, men ändå välskrivet och möjligt, om ändå ganska långsökt. Gotland är nog inte så mordiskt i verkligheten.

 • PK-varning
  Elisabeth , 8 augusti 2019

  Boken var okej men är det nåt jag verkligen avskyr, så är det att bli uppfostrad av författare i hur jag ska tycka i t ex invandringsfrågor.

 • Ljudbok & E-bok

  Lyssna eller läs boken som ljudbok eller e-bok.

  Testa gratis

  Köp boken

  Köp boken i fysisk form och läs den när du vill.

  Köp boken