- - -
Där kräftorna sjunger

Där kräftorna sjunger

Delia Owens

Internationell succé – nu på svenska. En oförglömlig berättelse om naturens krafter och ensamhetens pris.

Kya Clark lever ensam och i samspel med naturen utanför en liten stad vid North Carolinas kust. Byborna kallar henne “Träskflickan” och har i många år spridit elaka rykten om henne. När en stilig quarterback hittas död i våtmarken blir hon därför omedelbart misstänkt och en mordutredning inleds. Men Kya är långt ifrån den obildade enstöring som alla tror, och snart uppdagas sanningen om hennes liv.

“Där kräftorna sjunger” var den mest säljande boken i USA 2019 och har blivit en internationell fenomentitel som älskas av läsare över hela världen.

* Ljudbokstjänsterna erbjuder nya kunder en gratis testperiod.

Publiceringsdatum ISBN Antal sidor
2020-04-29 9789137154831 369

Recensioner Där kräftorna sjunger

 • 5 av 5
  Bokdjungeln , 28 april 2021

  Nu förstår jag också varför den fått så mycket beröm. Den är fylld av så mycket, men främst hopp och styrka skulle jag ändå påstå. Innehållet är starkt och jag fylldes av en stark livslust medan jag läste den. Fasen vad människan kan vara stark trots att hon kan vara ensam! Sen blev jag också otroligt ledsen över hur gruppmentalitet påverkar oss människor. Hur fördomsfulla och elaka vi kan vara.
  Jag tycker det är vackert att författarinnan blandat in både poesi och naturen i handlingen. M... Läs hela recensionen

 • Precis så bra som jag hoppades
  Margaretha, 12 april 2021

  Verkligen medryckande läsning - rekommenderas! Kyas kamp för att överleva och närheten till naturen. genomsyrar boken. Svår att. lägga i från sig!

 • Spännande och oförutsägbar!
  Lovisa, 7 april 2021

  Boken var sig inte likt någon annan bok som jag har läst. Det var inte den förutsägbara pojke, flicka, kärlek, katastrof och lycklig i alla sina dagar vilket är något jag uppskattar. Den var innehållsrik och man känner verkligen att man var på plats i berättelsen hos Kaya. Boken får en att reflektera på människors småsinta tänkande om ras etc.

 • Fantastisk bok
  Camilla Eriksson, 30 mars 2021

  En bok som man lever med länge. Älskade varenda sida. Huvudpersonen är magisk och man känner med henne och det går inte annat än att älska henne. En av få böcker jag kommer att läsa om.

 • Spännande om en flicka som överlever i träskmarker
  Carina Agardsson, 29 mars 2021

  Mycket lättläst bladvändare. Svår att lägga ifrån sig. Ganska trovärdig och fascinerande beskrivning av hur en liten flicka överlever ensam och övergiven av sin familj i träskmarkerna på USA:s östkust. Tappade tempo lite mot slutet, men hade ändå en rafflande upplösning.

 • Besvikelse
  Ann , 29 mars 2021

  Saknar intresse för insekter och växter i denna märkliga miljö. Och personteckningen lämnar mycket i övrigt att önska. Jag blev besviken.

 • * Obligatoriska fält. E-post visas ej bland recensionerna.