- - -
Där kräftorna sjunger

Där kräftorna sjunger

Delia Owens

Internationell succé – nu på svenska. En oförglömlig berättelse om naturens krafter och ensamhetens pris.

Kya Clark lever ensam och i samspel med naturen utanför en liten stad vid North Carolinas kust. Byborna kallar henne ”Träskflickan” och har i många år spridit elaka rykten om henne. När en stilig quarterback hittas död i våtmarken blir hon därför omedelbart misstänkt och en mordutredning inleds. Men Kya är långt ifrån den obildade enstöring som alla tror, och snart uppdagas sanningen om hennes liv.

”Där kräftorna sjunger” var den mest säljande boken i USA 2019 och har blivit en internationell fenomentitel som älskas av läsare över hela världen.

* Ljudbokstjänsterna erbjuder nya kunder en gratis testperiod.

Publiceringsdatum ISBN Antal sidor
2020-04-29 9789137154831 369

Recensioner Där kräftorna sjunger

 • En annorlunda kriminalroman
  Fox, 27 oktober 2023

  Boken är lättläst och faktiskt ganska spännande, men för att vara en kriminalhistoria är det väldigt många beskrivningar av fågelfjädrar och olika gräs. Bokens sista sida känns som något författaren lagt till, när handlingen redan är avslutad. Innehållet här motsäger det boken till stor del handlat om.
  Romanen passar nog bäst för kvinnor och skulle antagligen fungera bra för tonåringar, då boken även är en kärlekshistoria.

 • Helt underbar bok! Läs den!
  Karin Anna , 13 april 2023

  Otroligt gripande och underhållande! Vilket människoöde! Man kunde lätt leva sig in i flickans liv. Kunde nästan inte släppa den! Läs den!

 • En bok som sjunger i alla tonlägen
  Per Örjan Nordkvist, 26 maj 2022

  En välskriven bok som innehåller allt: Spänning, romantik, naturkunskap, lyrik. relationer. En bok som tål att läsas många gånger om....

 • Flickbok
  Birgit C, Uppsala, 13 april 2022

  Gick att läsa, men är nog mer ungdomsbok som skulle passa in bland dom där flickböckerna med röda ryggar. Annars bra lärobok i biologi.

 • Gripande
  Mats Björesund, 12 mars 2022

  Denna bok tar tag i ens inre. Välskriven. Kommer att minnas denna bok i många år.
  Är skickligt skriven. Gripande historia hur barn uppfostras.

 • Helt fantastik
  Gerd Linnea Nyström, 25 januari 2022

  Viken spännande och intressant berättelse, hur den tjejen kan klara sig i denna miljö. En miljö som inte är så känd för oss I Norden. Fantastiskt skriven,

 • Ljudbok & E-bok

  Lyssna eller läs boken som ljudbok eller e-bok.

  Testa gratis

  Köp boken

  Köp boken i fysisk form och läs den när du vill.

  Köp boken