- - -
Där kräftorna sjunger

Där kräftorna sjunger

Delia Owens

Internationell succé – nu på svenska. En oförglömlig berättelse om naturens krafter och ensamhetens pris.

Kya Clark lever ensam och i samspel med naturen utanför en liten stad vid North Carolinas kust. Byborna kallar henne ”Träskflickan” och har i många år spridit elaka rykten om henne. När en stilig quarterback hittas död i våtmarken blir hon därför omedelbart misstänkt och en mordutredning inleds. Men Kya är långt ifrån den obildade enstöring som alla tror, och snart uppdagas sanningen om hennes liv.

”Där kräftorna sjunger” var den mest säljande boken i USA 2019 och har blivit en internationell fenomentitel som älskas av läsare över hela världen.

* Ljudbokstjänsterna erbjuder nya kunder en gratis testperiod.

Publiceringsdatum ISBN Antal sidor
2020-04-29 9789137154831 369

Recensioner Där kräftorna sjunger

 • Annorlunda, vacker och spännande!
  Boktanten, 20 oktober 2022

  Jaha, så har då även jag läst en av de mest hypade böckerna under 2020-talet. Tyckte jag om den? Ja, absolut. Är det en av de bästa böckerna jag läst? Nja, den kanske inte toppar min lista.

  Men oavsett är "Där kräftorna sjunger" en väldigt vacker och tankeväckande bok. Till att börja med är skildringen av naturen och djuren helt enastående. Jag kan med lätthet både se träsket, höra alla djuren och känna lukten av sumpmarken medan jag läser. Alla dessa vackra fjädrar som Kya samlar på... Läs hela recensionen

 • Underbar bok
  AnneMarie, 23 september 2022

  Jag grät mig igenom boken helt fantastiskt skriven. Jag kände så för den lilla flickan som blev helt övergiven. Älskade boken från början tilll slut.

 • Feelgood i överdrift
  Inger, 1 juli 2022

  Boken börjar bra men sedan blir det feelgood utan rimliga proportioner. Kan inte rekommendera denna tyvärr. Förstår inte hypen varför denna är så hyllad.

 • Magisk läsning
  Jenna-Maria Sahl, 22 juni 2022

  Helt underbar bok!
  Bland de bästa jag läst.
  Språket är magiskt och jag hade verkligen svårt att lägga ifrån mig boken.
  Älskade detaljbeskrivningarna av naturen och det var en spännande historia som vävs fram.

 • Bestseller!
  Gun Maria Franksson, 1 april 2022

  En jättebra bok! Ovanlig handling - kanske lite orealistisk, men böcker får ju vara det! Slutet väntade man sig inte riktigt så! Finurligt uttänkt av författaren!

 • Inte vad jag väntade mig
  Peter , 26 februari 2022

  Hypad bok som jag bara skulle läsa. En tvåa i betyg är ändå högt för denna bok. Väldigt händelsefattig, sådär skriven, relativt ointressant om det mesta. Nej, icke läsvärd.