- - -
Där kräftorna sjunger

Där kräftorna sjunger

Delia Owens

Internationell succé – nu på svenska. En oförglömlig berättelse om naturens krafter och ensamhetens pris.

Kya Clark lever ensam och i samspel med naturen utanför en liten stad vid North Carolinas kust. Byborna kallar henne ”Träskflickan” och har i många år spridit elaka rykten om henne. När en stilig quarterback hittas död i våtmarken blir hon därför omedelbart misstänkt och en mordutredning inleds. Men Kya är långt ifrån den obildade enstöring som alla tror, och snart uppdagas sanningen om hennes liv.

”Där kräftorna sjunger” var den mest säljande boken i USA 2019 och har blivit en internationell fenomentitel som älskas av läsare över hela världen.

* Ljudbokstjänsterna erbjuder nya kunder en gratis testperiod.

Publiceringsdatum ISBN Antal sidor
2020-04-29 9789137154831 369

Recensioner Där kräftorna sjunger

 • Underbar bok
  AnneMarie, 23 september 2022

  Jag grät mig igenom boken helt fantastiskt skriven. Jag kände så för den lilla flickan som blev helt övergiven. Älskade boken från början tilll slut.

 • Feelgood i överdrift
  Inger, 1 juli 2022

  Boken börjar bra men sedan blir det feelgood utan rimliga proportioner. Kan inte rekommendera denna tyvärr. Förstår inte hypen varför denna är så hyllad.

 • Magisk läsning
  Jenna-Maria Sahl, 22 juni 2022

  Helt underbar bok!
  Bland de bästa jag läst.
  Språket är magiskt och jag hade verkligen svårt att lägga ifrån mig boken.
  Älskade detaljbeskrivningarna av naturen och det var en spännande historia som vävs fram.

 • Bestseller!
  Gun Maria Franksson, 1 april 2022

  En jättebra bok! Ovanlig handling - kanske lite orealistisk, men böcker får ju vara det! Slutet väntade man sig inte riktigt så! Finurligt uttänkt av författaren!

 • Inte vad jag väntade mig
  Peter , 26 februari 2022

  Hypad bok som jag bara skulle läsa. En tvåa i betyg är ändå högt för denna bok. Väldigt händelsefattig, sådär skriven, relativt ointressant om det mesta. Nej, icke läsvärd.

 • Överskattad
  Fabbe, 29 oktober 2021

  Svårt att förstå hypen kring den här boken. Osannolik premiss, periodvis väldigt tråkig. Det känns ofta som att man läser en skolbok i biologi snarare än en roman, författarens bakrund märks minst sagt. Det är något kyligt distanserat över hela boken som är svårt att sätta fingrarna på och sammanfattningsvis så är den inte på långa vägar så bra som ryktet gör gällande.