- - -

Bokrea 2024

Bokrean

Årets bokrea 2024 startar den 20 februari. Passa på att fynda böcker till bättre priser. Vi har samlat de populäraste böckerna under bokrean här.

Bokrea 2022

Bokrea 2024 datum

Bokrean 2024 startar officiellt den 20 februari. Både fysiska bokhandlare och nätbokhandlare anordnar bokrean. Datum för bokrean varierar från år till år. Det är den Svenska bokhandlareföreningen som bestämmer när bokrean startar. Detta för att alla ska börja samtidigt och på så sett väcka ett större intresse för bokrean.

En årlig höjdpunkt

Bokrean är en höjdpunkt både för bokälskare och för bokhandlare. Tidigare var bokrean försäljningsmässigt bättre än julhandeln för bokhandlarna. Men på senare år har julhandeln gått om.

Även om försäljningen inte är lika hög så är det en höjdpunkt. I fysiska butiker brukar öppettiderna ändras till tidig morgon eller till och med vid midnatt för att man skall kunna lägga vantarna på dem bästa böckerna direkt.

Bokreans historia

Bokrean är en gammal tradition. Ändå sedan slutet av 1920-talet har bokrean funnits. Då var det endast äldre böcker, fem år eller äldre som såldes. Idag kan man få tag på dem senaste böckerna till bättre pris.

Ljudbok & E-bok

Lyssna eller läs boken som ljudbok eller e-bok.

Testa gratis

Köp boken

Köp boken i fysisk form och läs den när du vill.

Köp boken