- - -
En bur av guld - Camilla Läckbergs nya bok

En bur av guld – Camilla Läckberg

Av Camilla Läckberg

Nu är Camilla Läckbergs nya bok här! Efter tio Fjällbackadeckare bryter Camilla Läckberg ny mark med en dramatisk berättelse om svek, upprättelse och hämnd. En bur av guld är en drabbande roman om en kvinna som blir bedragen och utnyttjad, men tar kontroll över sitt eget öde.

På ytan verkar Faye ha allt. En perfekt make, en älskad dotter och en lyxig lägenhet i den finaste delen av Stockholm. Men mörka minnen från uppväxten i Fjällbacka jagar henne och hon känner sig alltmer som en fånge i en gyllene bur.

En gång var hon en stark kvinna med ambitioner, men för Jacks skull har hon gett upp allt. När han sviker henne raseras hela Fayes värld. Plötsligt har hon ingenting alls. Först står hon handfallen, men sedan bestämmer hon sig för att ge igen och börjar planera en gruvlig hämnd.

* Ljudbokstjänsterna erbjuder nya kunder en gratis testperiod.

Recensioner En bur av guld – Camilla Läckberg

  • Gillar den här serien!
    Carina, 25 juli 2022

    Gillar verkligen Camilla Läckberg och denna serie. Håller tummarna för att det blir fler böcker. Den här serien kommer säkert bli en amerikansk film.

  • En bladvändare med mörker och kärlek
    millimys_books (Veberöd), 20 juni 2020

    Sist på bollen kanske, men den som spar¿ för vilken fantastisk bok av Läckberg! Jag är glad att jag inte läst den tidigare för nu har jag uppföljaren direkt redo -Vingar av silver.

    Vi får följa Faye som ger upp sitt liv för att stötta Jack Adelheim, sin småningom äkta man. I de påkostade salongerna i de Östermalmska våningarna där pengar sätter statusen. Hur Faye långsamt bit för bit tappar sig själv för att stöpas in en form som passar Jacks agenda. När så det plötsliga sveket komme... Läs hela recensionen

  • Lyxigare, tuffare och spännande!
    Lollos bokhörna, 29 september 2019

    Detta är långt ifrån serien om Fjällbacka som vi är vana vid att Camilla skriver om. Det är lyxigare, tuffare, mer sex. Faye är en kvinna som efter att ha blivit bedragen av sin man ger igen. Och det med råge. Faye är smart och skyr inga medel att få igenom sin hämnd.
    Tycker att Läckberg klarar bytet av historia bra. Berättelsen är spännande och svår att släppa. Spännande, ser fram emot att läsa mer om Faye!

  • En bur av guld.
    Birgerbutter, 13 september 2019

    Köp.En toppen bra bok nog den bästa jag läst av Cammila Läckberg.Kan rekommenderas att läsa man blir inte uttråkad en sekund.

  • Förutsägbart händelseförlopp
    Karina, 1 augusti 2019

    Känns som den skrivits av någon helt annan.
    Kanske en äkta beskrivning av det rika livet men så tråkigt att läsa om.

  • Försök till porrlitteratur?

    Lååååång inledning till faktisk handling. Utförliga och onödiga beskrivningar av allahanda varianter av samlag....gör inte handlingen bättre.. .hämndens intrig det bästa men dom sidorna är lätträknade. Får säkert en bred publik...

  • Ljudbok & E-bok

    Lyssna eller läs boken som ljudbok eller e-bok.

    Testa gratis

    Köp boken

    Köp boken i fysisk form och läs den när du vill.

    Köp boken